Έναρξη σχολικού έτους 2021-2022- Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Αγαπητές/-οί μαθήτριες/-ές

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα εισέλθουν στις αίθουσες διδασκαλίας με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους προκειμένου να παραλάβουν τα σχολικά βιβλία και θα αποχωρήσουν στις 10.00π.μ. περίπου με ευθύνη των γονέων/ κηδεμόνων οι οποίοι θα παρευρίσκονται στην αυλή του σχολείου τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι μαθητές καλούνται να φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευση στο σχολείο:
-Σχολική τσάντα
-Προστατευτική μάσκα
-Τη σχολική κάρτα με τη δήλωση του self test.
Στο σημείο αυτό πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή καθώς σε περίπτωση που το αποτέλεσμα στο self test είναι θετικό, είναι αναγκαίο να ενημερωθεί έγκαιρα η Διεύθυνση του σχολείου για τις περαιτέρω ενέργειες.
Επίσης, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου, ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος των μαθητών διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, δηλαδή την προηγουμένη της Τρίτης και της Παρασκευής και έως 24 ώρες πριν από την προσέλευσή τους στη σχολική μονάδα. Κατ΄ εξαίρεση, την πρώτη βδομάδα λειτουργίας των σχολείων ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος θα διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση των μαθητών στο σχολείο ενώ ο δεύτερος έλεγχος την 3η μέρα μετά τον πρώτο.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία!
Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Πειραματικού Δ.Σ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων

Μοιραστείτε το: